Japans volkslied klinkt voor Eiken Sato in Grote Prijs Outdoor Gelderland

Japans volkslied klinkt voor Eiken Sato in Grote Prijs Outdoor Gelderland

Opnieuw klinkt het Japanse volkslied over het terrein van Outdoor Gelderland. Hij wist hier dit weekend al eerder een belangrijke rubriek op naam te schrijven, vandaag wint Eiken Sato ook de driesterren 1m55 Grote Prijs. 

Samen met zijn Saphyr des Lacs (Mr Blue) maakte hij het razendspannend met zijn super snelle ronde van 39.64 seconden. Het leek er in de barrage even op dat Frank Schuttert de rubriek op naam zou gaan schrijven, maar hij werd op het allerlaatst nog door twee ruiters ingehaald. 

Quick results:

1. Eiken Sato - Saphyr des Lacs
2. Jens Baackmann - Carmen 255
3. Frank Schuttert - First Lady G

De Duitser Jens Baackmann weet zijn Carmen 255 (v. Cornet Obolensky) met een verschil van enkele tienden op de seconden naar de tweede plaats te sturen. Hij kwam namelijk over de eindmeet in 39.66 seconden. Het is dan Frank Schuttert die de KWPN merrie First Lady G (v Whitaker) in 39.83 seconden naar de derde plaats stuurde. 

Finja Bormann en A Crazy Son of Lavina die dit weekend al meer prima resultaten binnen wisten te halen werden vandaag veirde. De Italiaan Piergiorgio Bucci is dan met Driandria (v. Carthino Z) goed voor een vijfde plaats. 

Voor Gerben Morsink en de Zangersheide hengst Navarone Z (v.Nabab de Reve) is er de zesde plaats. 

Resultaten