Dominique Hendrickx laat van zich horen in hoofdnummer Madrid

Dominique Hendrickx laat van zich horen in hoofdnummer Madrid

Het vijfsterren 1m50 in de Madrid Horse Week is vanavond voor Sergio Alvarez Moya en de BWP merrie Kardenta van 't Meerhof. Met de Cardento dochter snelde hij in de tienkoppige barrage naar een tijd van 36.89 seconden. 

Quick results:

1. Sergio Alvarez Moya - Kardenta van 't Meerhof

2. Christian Ahlmann - Solid Gold Z

3. Emanuele Gaudiano - Chalou

Met die tijd verraste hij als laatste deelnemer in de barrage Christian Ahlmann en zijn Solid Gold Z (Stakkato Old) die in 37.86 seconden zo op de tweede plaats eindigden. De Italiaan Emanuele Gaudiano stuurde vervolgens zijn Chalou (Chacco Blue) in een tijd van 37.92 seconden naar de derde plaats. 

De vierde plaats ging naar Steve Guerdat in het zadel van Ulysse des Forets (Col Canto). Het is vervolgens Luciana Diniz die met haar Chacco Blue II op de vijfde plaats eindigde. 

Het beste Belgische resultaat kwam van Dominique Hendrickx met Vintadge de ka Roque (Kannan) die met 4 strafpunten een tijd noteerden van 39.78 seconden. Zij eindigden op de achtste plaats. Verder zien we Pieter Devos en Jade v Bisschop nog op de elfde plaats en stuurde Niels Bruynseels zijn Illusionata van t Meulenhof naar de twaalfde plaats. 

Resultaten