Constant van Paesschen en Olivier Philippaerts knallen in GCL Londen: 1 én 2!

Constant van Paesschen en Olivier Philippaerts knallen in GCL Londen: 1 én 2!

Met de tienjarige Vendetta Treize (Diamant de Semilly) heeft Constant van Paesschen net de tweede plaats gegrepen in de eerste GCL competitie van Londen. In de teamranking gaan de London Knights Olivier Philippaerts en Ben Maher aan de leiding. 

QUICK RESULT

1. London Knights - 0 strafpunten, 147,09 seconden
2. Valkenswaard United - 0 strafpunten, 149,27 seconden
3. St Tropez Pirates - 0 153,88 seconden

De London Knights, Olivier Philippaerts en de Brit Ben Maher, legden beiden een foutloze eerste ronde af. Philippaerts deed dat met de tienjarige hengst H&M Extra, een zoon van Berlin. Individueel werden ze vijftiende. Maher en Explosion W (Chacco-Blue) waren iets sneller en werden individueel vijfde. 

Valkenswaard United van Marcus Ehning met Cristy (Canturo) en Alberto Zorzi met Danique (Zento) finishten als tweede na deze eerste ronde, ook zij bleven foutloos. Edwina Tops-Alexander (met Casquell v. Casall) en Pieter Devos met Jade vd Bisschop (Ogano Sitte) grepen de derde plaats na twee foutloze rondes. Devos greep individueel de elfde positie. 

Als we de individuele ranking bekijken, zien we een schitterend resultaat van Constant van Paesschen. Met Vendetta Treize werd hij tweede in 68,83 seconden. Enkel Harrie Smolders en Cas (Indoctro) waren sneller en wonnen voor Nederland in 66,57 seconden. De Ier Darragh Kenny finishte als derde met Balou du Reventon (Cornet Obolensky). Scott Brash kon voor landgenoot Maher de vierde plaats wegkapen met Hello Mr President (Comme d'Api Jr). 

Klik hier voor alle resultaten.