Chantilly Pegasus (Mathy Jr en Van Paesschen) meteen naar derde plaats in eerste ronde GCL New York

Chantilly Pegasus (Mathy Jr en Van Paesschen) meteen naar derde plaats in eerste ronde GCL New York

De eerste ronde van de Global Champions League in New York is net afgelopen, en dat met een schitterend resultaat voor de Belgen. Constant Van Paesschen en François Mathy Jr (Chantilly Pegasus) staan derde, Pieter Devos staat met zijn St Tropez Pirates vijfde. 

QUICK RESULT TEAM

1. London Knights - 0 strafpunten, 133,62 seconden
2. Valkenswaard United - 0 strafpunten, 143,86 seconden
3. Chantilly Pegasus - 4 strafpunten, 135,50 seconden


 Uno de la Roque (Numero Uno) sprong met Mathy Jr een mooie foutloze ronde in 68,83 seconden. Van Paesschen en Verdi Treize (Diamant de Semilly), die net de vorige rubriek wonnen, finishten met 66,67 seconden met een balkfoutje. 

De overwinning was voor London Knights Martin Fuchs en Ben Maher. Zij bleven foutloos met respectievelijk Clooney 51 (Cornet Obolensky) en Explosion W (Chacco-Blue). Valkenswaard United van Marcus Ehning en Alberto Zorzi volgde op de tweede plaats. 

New York Empire van Daniel Bluman en Georgina Bloomberg volgt als vierde, St Tropez Pirates staat vijfde. Dit laatste team is dat van Pieter Devos. Hij kon met Espoir (Surcouf de Revel) een mooie foutloze ronde rijden. 

Individueel

Ben Maher en zijn Explosion W vlogen in 64,49 seconden naar de overwinning. Daniel Bluman volgde met Ladriano Z (Lawito) als tweede, François Mathy Jr en Uno grepen een individuele derde plaats. Martin Fuchs en Marcus Ehning maakten de top vijf af. Pieter Deovs en Espoir konden tiende worden. 

Klik hier voor alle resultaten.