Bunoit Moeskops en Vincent Lambrecht goed in LR rubriek Valencia

Bunoit Moeskops en Vincent Lambrecht goed in LR rubriek Valencia

In de 1m45 LR rubriek in Valencia zien we een mooie prestatie van Bunoit Moeskops en Kiarado. Met de Diarado nakomeling sprong hij er naar een zesde plaats. 

Quick results:

1. Charles Henri Ferme - Bellini Dufaure de L

2. Kevin Gonzales de Zarate Fernandez - Atlantic Z

3. Jemma Kirk - Quelisto

De Fransman Charles Henri Ferme noteerde er met de SF hengst Bellini Dufaure de L (Mylord Carthago) de overwinning met een tijd van 63.13 seconden. Hij verwees daarbij de Spanjaard Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez naar de tweede plaats met Atlantic Z (Air Jordan), die rondkwamen in 63.32 seconden. De Britse Emma Kirk zien we dan met Quelisto terug op de derde plaats met een tijd van 64.23 seconden. 

De vierde plaats is er dan voor Robin Muhr met Vino Z, terwijl Guillaume Batillat met Baby Love naar de vijfde plaats rijdt. 

Ook Vincent Lambrecht weet er met Double 0 Seven PL (Ugano Sitte) nog een foutloze ronde te noteren wat goed is voor een negende plaats. 


Resultaten


In de CSI1*-rubrieken was het telkens Maxine Gaelens die de Belgische eer hoog houdt. In de twee fasen-proef over 1.20 wordt hij dertiende met Noblesse Royale, een Kannan-dochter. In de reeks over 1.10 wordt hij veertiende met Jeandoctro Deceunink (v. Indoctro).

Resultaat

1.20

1.10