Paho Horse Stables

A stable to live, to work, to enjoy

A stable to live, to work, to enjoy

Paho biedt totaalprojecten, nieuwbouw en renovatie, aan voor u en uw paard. Dit gaat bijvoorbeeld van binnenstallen, buitenstallen, schuilstallen, stapmolens en longeercirkels tot een volledige nieuwe industriebouw. Bovendien gebeurt het productie-en uitvoeringsproces in eigen beheer in België. Paho verkiest er in de regel voor om met duurzame en ecologische producten te werken, met name met Govaplast of Bamboe beplanking als opvulling van de stallen.

Onze service is compleet: van A tot Z door Paho gezet!

Maatwerk

We zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk. In overleg met de klant maken we daarna een ontwerp en produceren we op maat.

Duurzaamheid

We denken aan de toekomst en onze natuur, daarom werken we met zoveel mogelijke duurzame en kwalitatieve producten.

Communicatie

We communiceren transparant over onze planning en dusdanig proberen we altijd te streven naar de beste service voor onze klanten.

Onze diensten

Het team van Paho is overigens dagelijks bezig met paarden. En weet daarom als geen andere wat uw behoeften zijn. Kortom, onze ervaring maakt het mogelijk om aan elke bouwwens te voldoen. Dus ongetwijfeld ook aan de uwe. We willen een rustgevende en esthetische omgeving tot leven brengen voor u en uw paarden, die tegelijkertijd praktisch is en ten slotte aan uw noden voldoet.

Het team achter Paho

Paho is een jong en dynamisch bedrijf waar de zaakvoerders vervoegd met hun tekenaars, lassers en monteurs het Paho team vormen. Velen van ons hebben zelf paarden en zijn dusdanig actief in de paardenwereld. Dientengevolge weten we als geen ander wat u en uw paard nodig hebben. U kan daarom bij ons terecht voor uw projecten waar we u, dankzij onze ervaring en kennis, zeker kunnen bijstaan en ondersteunen.

Onze klanten zijn tevreden

nl_BENederlands (België)