Zaterdag worden eerste startplaatsen Jumping Mechelen weggegeven

Zaterdag worden eerste startplaatsen Jumping Mechelen weggegeven
Zaterdag 27 september verzamelen de Belgische studentenruiters opnieuw voor de nationale studentendag. Voor het eerst in een jarenlange traditie is de locatie gewijzigd. Niet langer in Vrasene maar in het Antwerpse Lint (op de LRV terreinen) zullen heel wat studenten nu zaterdag aantreden in zowel dressuur als springproeven. En er staat veel op het spel. De laatste punten zijn te sprokkelen voor die gegeerde startplaatsen in MECHELEN.

Jaarlijks starten de Belgische studenten een show proef tijdens de Vlaanderen's kerstjumping in Mechelen. Zoals elk jaar vallen er startplaatsen te winnen op de druk bezette selectie proef of het criterium. Zaterdag is het de laatste kans om je startplaats via een heel pak punten op te eisen, zonder een grote concurrentie te ervaren. De sfeer zal studentikoos, gemoedelijk en sportief zijn, besluiten de organisatoren.

Bovendien zal ook de algemene vergadering van de Belgische Vereniging voor Studenten Ruiters plaatsvinden. Iedereen is welkom om toe te treden tot het bestuur of het nieuwe bestuur aan te duiden.

Inschrijven kan nog tot woensdag avond 8 uur. Dit door een email te sturen naar info@studentriders.be. Meer info vind je alvast terug op www.studentriders.be