Stemming 'Landbouwleven paard van het jaar' staat open

Stemming 'Landbouwleven paard van het jaar' staat open
Nu 2015 naar zijn einde loopt blikt Landbouwleven terug op de successen van Belgisch gefokte sportpaarden gedurende het afgelopen jaar. Dat gebeurt via het referendum ‘Paard van het Jaar’.

De voor deze titel genomineerde paarden zijn in België gefokte paarden die de aandacht trokken op internationale concoursen. Door hun fantastische resultaten waren zij eclatante promotoren van de Belgische fokkerij.

De lezers van Landbouwleven en de bezoekers van de Landbouwleven website hebben een beslissende stem in de verkiezing van ‘Paard van het Jaar’. Tot en met 11 december aanstaande kan je via de website van Landbouwleven online stemmen op een van de genomineerde paarden. Door deel te nemen aan de verkiezing maak je mee uit wie de laureaat wordt en maak je bovendien kans op vrijkaarten voor Jumping Mechelen! Met wat geluk kun je er dan je favoriet in de armen sluiten tijdens de prijsuitreiking.
Die staat gepland in het avondprogramma van Jumping Mechelen op maandag 28 december 2015. Een niet te missen hoogtepunt van het concours in de Nekkerhal!
Fokkers en ruiters willen je bij deze viering betrekken. Daarom, toon je voorkeur voor je favoriete Belgische topper door te stemmen.

Vorig jaar werd Toscan de Saint Hermelle uitgeroepen tot paard van het jaar.

Stemmen kan via deze link.