Sir O.J van Jorinde Verwimp naar Koreaanse amazone

Sir O.J van Jorinde Verwimp naar Koreaanse amazone
Vorig jaar verkocht Jorinde Verwimp de vosse ruin Sir O.J (v. Balthazar van de Roshoeve) aan de Koreaanse amazone Vivienne Park. De elfjarige BWP'er bleef wel bij Jorinde Verwimp op stal staan en zij bracht hem ook uit op wedstrijd. Nu is bekend gemaakt dat de ruin binnenkort zal vertrekken naar Korea.

Jorinde reed Sir O.J voor het eerst op internationaal niveau in 2014, dat was bij de Young Riders. Vorig jaar startte ze in Lier op de CDI4* in de kleine tour met deze ruin. Daarnaast zagen we hem ook vaak aan het werk op nationaal niveau.

Jorinde Verwimp gaf ons de volgende reactie over het vertrek van Sir O.J: "OJ is al iets meer dan een jaar geleden verkocht aan de Koreanse amazone Vivienne Park. Zelf kwam ze iedere drie maanden voor drie maanden naar België en ging dan weer terug. In de tussentijd ben ik hem altijd blijven rijden en op wedstrijden blijven uitbrengen. Het stond al lang gepland dat hij deze zomer zou vertrekken. Ze wil hem nu zelf in Korea op wedstrijd uitbrengen en hopelijk kwalificeren voor de Asian Games."