Nieuwe paarden voor Eric Lamaze en Darragh Kenny

Eric Lamaze en Darragh Kenny, beide aan het werk op het Winter Equestrian Festival in Wellington, mogen elk een nieuw paard verwelkomen.
Zo heeft Eric Lamaze de beschikking gekregen over de 10-jarige Chacco Kid (v. Chacco Blue). Het was Marcel Delestre, vader van 's werelds nummer 2 Simon, die Lamaze in contact bracht met Chacco Kid.
Lamaze heeft samen met zijn sponsor Artisan Farms en nog enkele andere investeerders de 'Chacco Kid Group' opgericht om het paard aan te kopen. Chacco Kid heeft enkel nog maar ervaring op nationaal niveau.
"Chacco Kid is een zeer speciaal en getalenteerd paard. In Colombia won hij al verschillende proeven op een hoogte van 1m50. Al heeft hij nog geen ervaring op 1m60 niveau, toch ben ik er van overtuigd dat hij alles in zich heeft om een geweldig Grand Prix paard te worden.'" aldus Lamaze

De 9-jarige Trefle du Pays D'Auge (v. Le Tot de Semilly) is dan weer de nieuwste aanwinst van Darragh Kenny. De ruin werd tot eind vorig jaar op 1m40 niveau uitgebracht door de Fransman Tony Hanquinquant.

https://www.youtube.com/watch?v=iYkKxZOXaek