Nieuwe paarden voor Cox en Bruynseels

Nieuwe paarden voor Cox en Bruynseels
Karel Cox en Niels Bruynseels komen morgenvroeg op de 3 sterren concours van Lier aan de start met twee nieuwe paarden. Karel Cox zal zijn debuut maken met de 8-jarige goedgekeurde hengst For Passion D'Ive Z (v. For Pleasure). Na het BK vorig jaar in Lummen werd hij door Eric en Frederik Dekens verkocht aan Peter Postelmans. Postelmans vertrouwde hem op zijn beurt toe aan Stefan Corten en Inge Pieck. Zo nam Pieck vorige week in Hasselt nog deel met For Passion.
Als 5-jarige won For Passion met Frederik Dekens in het zadel de hengstencompetitie. Zij haalden ook de finale op het BK vorig jaar bij de 7-jarigen.

[caption id="attachment_78934" align="alignright" width="300"]Gancia de Muze Gancia de Muze[/caption]

Ook Niels Bruynseels komt aan de start met een nieuw talent. Hij heeft de 9-jarige BWP'er Gancia de Muze (v. Malito des Reves) ter beschikking gekregen. Eind vorig jaar verhuisde de merrie nog naar de stallen van Kristof Cleeren, maar nu is zij bij Bruynseels terecht gekomen. Als 7-jarige won de merrie met Wilm Vermeir drie internationale rubrieken. Zij werden ook nog 3e in de tweede kwalificatieproef op het WK in Lanaken.

Lees ook: Gancia de Muze naar Kristof Cleeren

Lees ook: Peter Postelmans koopt For Passion D'Ive Z