Filou D van Niels Bruynseels is verkocht naar Portugal

Filou D van Niels Bruynseels is verkocht naar Portugal
Niels Bruynseels heeft op één week tijd twee van zijn Grand Prix paarden verkocht. Nadat hij vorige week Echo van 't Spieveld verkocht is nu ook de 10-jarige Filou D (v. Querlybet Hero) verkocht. Het fokproduct van Kris D'Heer was in eigendom van Stal Bruynseels, De Moerhoeve en Jan Wuytack. De nieuwe ruiter wordt de Portugees Luis Sabino Goncalves.

Vorig jaar won Bruynseels met Filou D de 3 sterren Grote Prijs van Sint Katelijne Waver en de Masters op de 3 sterren concours van Bonheiden. Vorige week werden zij nog 2e in diezelfde Masters. In 2013 waren zij ook al de beste op de Masters van Zandhoven.

Niels Bruynseels aan Equnews:

"Vorig weekend zag Luis Sabino mij in Bonheiden aan het werk met Filou. Hij vertelde mij dat hij op zoek was naar een nieuw Grand Prix paard omdat hij net zijn beste paard verkocht had aan Onyschenko. Hij zocht een paard waarmee hij meteen kon meedraaien. De transfer verliep via mij, maar nu mag de verkoop wel even stoppen. Pommeau du Heup en Cas de Liberte moeten nu de kar trekken op het allerhoogste niveau. Met de 8-jarige Goodin die 2 weken geleden de GP in Lier liep, heb ik wel nog een goed paard dat mijn internationale team kan vervolledigen. Ik heb ook nog twee 7-jarigen waarvan ik veel verwacht voor de toekomst."

Op de foto zien we Niels en Filou D vorige week in Bonheiden aan het werk.

https://www.youtube.com/watch?v=TKXy-6ix650