Brian Vanhooren verlaat de stallen van Sea Coast voor Picobello Horses

Brian Vanhooren verlaat de stallen van Sea Coast voor Picobello Horses
Na precies 15 maanden verlaat de 26-jarige West-Vlaming Brian Vanhooren de stallen van Sea Coast. Voordien was hij bijna 4 jaar in dienst bij Hunters Studfarm. In het verleden was Vanhooren ook al actief voor Stephex Stables (3 jaar) en Krismar Stables (3 jaar).
"Ik begin nu aan een nieuw hoofdstuk bij Picobello Horses" weet Vanhooren aan Equnews te vertellen. "Bij de familie Ruant ga ik zowel de jonge als oudere paarden rijden. Guillaume Ruant is al sinds jaar en dag een heel goede vriend van mij. Momenteel hebben hij en zijn zus Julie-Pascale het druk met de andere activiteiten van hun bedrijf waardoor ze niet veel tijd meer hebben om zelf te rijden. Ik ben dan ook enorm blij dat ik voor zo een goede stal met veel toekomstmogelijkheden mag werken. Daarbij is de locatie ook een goede meevaller, want zij wonen bij wijze van spreken in mijn achtertuin."

Gudrun Patteet geeft namens Sea Coast meer uitleg bij het stopzetten van de samenwerking.
"Door de herstructurering van onze sportstal verlaat Brian ons team. Onze 4- en 5-jarigen zullen we in de toekomst bij een andere ruiter op stal zetten. Alain Cloet wil in de toekomst enkel paarden vanaf 6 jaar op stal hebben. Vanaf 6 jaar zullen ze naar onze nieuwe stal in 't Overdijk (Moerzeke) komen. Brian reed onze 4- en 5-jarigen op wedstrijd en sloot mooi af in Moerzeke. Daar won hij met Casino het HROV kampioenschap bij de 5-jarigen."