Wilm Vermeir toont topvorm op Spring Tour in San Giovanni in Marignano

Wilm Vermeir toont topvorm op Spring Tour in San Giovanni in Marignano
Overal in Europa op de verschillende Sping Tour zetten de Belgen top prestaties neer. In het Italiaanse San Giovanni in Marignano was het vanmiddag Wilm Vermeir die naar een top 5 notering sprong in de 1.45m ranking proef.

Hij kwam in de ring bij de spreeproef met Hacienda D'Eversem (v. Contact van de Heffkicnk) en ging direct op tempo van start. Het resultaat was een vlot gereden omloop van 66.55 seconden waarmee het duo als vierde zal eindigen.

Winst in de Premio Italware prijs ging naar de Zwitserse Fabio Crotta. Die kwam met Tess De Jalesnes (v. Baloubet Du Reuet) bijna twee seconden sneller over de eindstreep als thuisruiter Filippo Marco Bologni. De Italiaan klokte met zijn Quidich De La Chavee (v. President) een rit in 65.29 seconden. Britse ruiter Newton Nickel was eveneens op jacht naar een overwinning met zijn Newton Nickel (v.  Indoctro) .  Het duo ging vlot door het parcours en stopte de klok 0.25 seconden later als de Italiaan

Voor Nederland sprong Vincent Geerink naar een vijde plaats met Beaumont.  De ruiter uit  de provincie Gelderland deed dat in een foutloze rit van 68.13 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.