Vereecke zet topweekend verder met nieuwe overwinning in Beervelde

Vereecke zet topweekend verder met nieuwe overwinning in Beervelde
In Beervelde werd de laatste dag van een CSI3* concours ingezet met een 1m45 rubriek die in twee fases verreden werd. 47 combinaties traden aan in deze rubriek.

De overwinning ging nog maar eens naar Koen Vereecke. Vereecke is aan een topweekend bezig, hij kon al meerdere rubriek op zijn naam schrijven. Hij maakt ook nog kans om de beste 3-sterrenruiter van het concours te worden. Ditmaal zadelde hij Diadarco Van Evendael Z (v. Diamant de Semilly) om in 23,14 seconden naar de overwinning te rijden. De tweede plaats ging naar Bart Clarys. Hij reed zijn 9-jarige BWP ruin Increible Van'T Laar naar de eindmeet in 23,57 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Voormalig Belgische kampioen Gilles Dunon nam de derde plaats voor zijn rekening. Hij reed Valentino du Val du Geer (v. Kashmir van Schuttershof) naar de finish in 24,38 seconden.

Vincent Lambrecht en Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle eindigden op de vierde plaats. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 24,45 seconden. De Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli volgde op de vijfde plaats met Dis Moi Tout de Clairbous (v. Ugano Sitte).

Klik hier voor de resultaten