Winst voor Mona Vergnanini in de Ruitersport Picobello Jumping Mechelen Indoor Masters

Winst voor Mona Vergnanini in de Ruitersport Picobello Jumping Mechelen Indoor Masters
Zojuist is de voorlaatste Jumping Mechelen Indoor Masters van dag vier gereden.

Deze Ruitersport Picobello Jumping Mechelen Indoor Masters voor pony’s werd verreden over een hoogte van 1,00 m.Het werd een spannende strijd, waarbij Mona Vergnanini Indoor Master van de pony’s 1,00 m werd gekroond.

In deze reeks reden er 23 combinaties foutloos in de basisomloop, waarvan er twaalf foutloos wisten te blijven in de barrage.

Mona Vergnanini schreef de overwinning op haar naam. Ze deed dit met haar pony Delma Du Coin (v. Dexter Leam Pondi) in een tijd van 26,19 seconden.

De tweede plaats was voor Axl Van Deynze met Joly’s Condor (v. Condor OX). Hij snelde naar een tweede plaats in een tijd 26,59 seconden. Op het derde schavot van het podium kwam Charlotte Frederick met Idun Van het Jasperhof (v. Eternity van de n.Ranch) in een tijd van 27,11 seconden.

Op de vierde en vijfde plaats kwamen Vic De Plecker met de pony Orchid's Diva (v. Kanshebber) in 28,81  seconden, gevolgd door Nell Delgouffe met Quatro Van De Vondelhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve) in een tijd van 29,08 seconden.

Klik hier voor verdere resultaten.