Winst voor Martin Fuchs in Grote Prijs Samorin, Annelies Vorsselmans naar negende plaats

Winst voor Martin Fuchs in Grote Prijs Samorin, Annelies Vorsselmans naar negende plaats
De tweesterren Grote Prijs op een hoogte van 1m45 in Samorin werd zojuist gewonnen door de Zwitser Martin Fuchs. Samen met zijn Dubai du Bois Pinchet (v. Kashmir van Schuttershof) bleef hij in deze rubriek over twee ronden dubbel foutloos met een tijd van 37.08 seconden.

Hij bleef zo voor op de Pool Jaroslaw Skrzyczynski en zijn achtjarige Chacclana (v. Chacco Blue) die hier met een tijd van 37.14 seconden de tweede plaats wisten te noteren. Voor Zwitserland was er vervolgens ook een mooi resultaat van Alain Jufer die met zijn Samira (v. Baloubino B) naar een derde plaats wist te rijden in 41.61 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli en zijn HH Earley (v. Harley VDL) die hier met 1 strafpunten in 39.54 seconden rond wisten te komen, gevolgd door een vijfde plaats voor Lucas Porter die zijn Cassina (v. Collado) met 1 strafpunt naar een tijd van 40.88 seconden wist te sturen.

Voor Stal de Sjiem was er naast de vijfde plaats van Lucas nog een negende plaats voor Annelies Vorsselmans. Zij noteerde een strafpunt met haar First Lady G met een tijd van 45.39 seconden.

Klik hier voor alle resultaten