Wilm Vermeir onverslaanbaar in het Azelhof

Wilm Vermeir onverslaanbaar in het Azelhof
Tijdens de finales van de indoor werking in het Azelhof in Lier haalde Wilm Vermeir gisteren de overwinning op de rug van de 10-jarige Cesar Franck (v. Cicero van Paemel Z). Vermeir imponeerde razendsnel in de 1.35m hoofdrubriek op zaterdag.  Slechts drie combinaties hielden het foutloos in de barrage. Vermeir en de KWPN-ruin klokten foutloos af in 40,51 seconden.

Nick Moyaert en Gerre vd Litzemaere (v. Up to Date-M) volgde op de tweede plaats met ruim twee seconden verschil. Moyaert kruiste de eindmeet in 42,64 seconden.

Antonio Neves Luis en M. Omero dell'Alberese strandde op de derde stek na een foutloze rit in 44,07 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Dimitri Taeymans (Irish Kiss 111) en Vincent Bourguignon (Grandtouro) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Net voor de avond proef was het de Vlaams-Brabantse ruiter, Danny Van Es die het 1.25m domineerde. Van Es sprong zowel naar de overwinning als de tweede plaats. Maar liefst 22 combinaties hielden het foutloos, daarbij sprong Van Es naar de winst in 29,93 seconden met Zico V. Vorige week haalde hij nog de overwinning met Catchelaro, ditmaal strandde hij op de tweede plaats in het Azelhof.

Toon Janssens en Kanto BDG volgde op de derde plaats terwijl Steven Verwaeren (Lavendel van t Zand) en Wouter Van Laer (Kenia van t Laerhof) de top vijf vervolledigden.

1.15m

  1. Danny Van Es - Zico V

  2. Kaat PLuymers - Cheyenne Z

  3. Danny Van Es  - Cavalor JB Ten Dries


1.05m

  1. Dean Artoos - Cocco Chanel

  2. Merel Van Assche - Bresta Z

  3. Danny Van Es - Elmaz