Wilm Vermeir en Marthe Heudens net niet in Lier

Wilm Vermeir en Marthe Heudens net niet in Lier
De laatste zullen de eerste zijn bij de zevenjarigen in het Azelhof in Lier. Tijdens de CSIYH1* sprong Kristaps Neretnieks met de Bacardi-hengst, Baccarat ZZ naar de overwinning. De combinatie kruiste de eindmeet foutloos in 58,06 seconden, ruim twee seconden sneller als Wilm Vermeir. In het zadel van Marcel De ridder's Kiarado (Diarado) haalde Vermeir de finish 61,64 seconden.

Dennis Van den Brink volgde op de derde plaats met de KWPN-ruin, Floyd (Vermont).

De Nederlandse combinatie werd opgevolgd door Gilles Thomas met onder het zadel Marc Van Dijck's Konak (Nabab de Rêve) op de vierde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door de Nederlandse Samantha Bos en Frederiek (Carthino Z).

Bij de zesjarigen wist eveneens een buitenlands duo de Belgen te snel af. Annabel Shields sprong er naar de overwinning op de rug van Gerona VH (Bacardi VDL) na een foutloze omloop in 59,32 seconden. Marthe Heudens zag zo de overwinning nipt voorbij glippen. Heudens loodste Luka - S (Numero Uno) foutloos rond in 60,56 seconden.

Henrik von Eckermann en Campina Junior (Campino) volgde op de derde plaats terwijl Jan De Pauw (Crystal de Lau) en Joe Clee (Duty Free 111 Z) de top vijf afwerkten op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN