West-Vlaamse ponyruiters trekken over de grens voor hun LRV concours

November 13, 2017
Afgelopen weekend trokken de West-Vlaamse pony ruiters over de grens. De Interclub LRV wedstrijd van de organisatie van Lo-Reninge trok richting Téteghem bij Les Ecuries du Prédembourg.
Daar werd er in voormiddag op stijl gejureerd ,  en werden zo volgende winnaars bekroond :
 Bij de SB  werd de winnaar Bouts Jef  met Peanut , bij de AB  was Gesquèire Lars met Pakando de beste, bij BB & BL was het Julie Van Hollebeke  die het laken naar zich toe trok met Vicky in BB en met Floreander in BL , Edouard Noppe werd  er 2de met Eleander .
In CB was er winst voor Majella Stubbe met Versace  en sprong Eline De Stoppeleire uit Wervik met Maradonna  naar een tweede plek.  Tijdens de CL licht  was Auke Dupont met Jade net iets beter dan Amelie Maes en Nelson.
In de klasse CM was het Emma Hendryks  die met Luna van d‘Oude Oven naar de overwinning reed. Ook in DM  was het Emma Hendryks die met Igor naar de overwinning sprong , eveneens behaald ze de 2de plaats met haar andere pony Frankinos Toffee Boy !
Na de middag was het tijd voor de aspirant ponyruitertjes , voor vele hun eerste parcourtjes , die werden eveneens beoordeeld op stijl , daar werden volgende ruitertjes winnaars !
De proef CM werd gewonnen door Emma Hendryks uit Wervik met Haar Luna Van d ‘Oude Oven . In DM was Petillion Baptist uit Izegem met zijn Hadgar  duidelijk de snelste, 0-0 gevolgd door Buyse Julliette met Leif  0-0. Ellen Van Massenhove haalde de derde stek met Poulabrandy Queen, zij was de snelste 4 punter in de basis .