Werner Muff springt naar GP winst in Dublin. Belgische paarden overheersen in deze Grote Prijs

Werner Muff springt naar GP winst in Dublin. Belgische paarden overheersen in deze Grote Prijs
Negen combinaties gingen de strijd aan tijdens de 1.60m hoge barrage van de Royal Dublin Horse Show  Grand Prix barrage. In deze Grote Prijs wisten zeven combinaties een dubbele foutloze omloop te presteren.

Het was de Zwitser Werner Muff die uiteindelijk zijn slag thuis haalde na een foutloze omloop in 37,06 seconden. In het zadel van de 9-jarige KWPN-ruin, Daimler (v. Canturano) snelde hij naar de overwinning goed voor 66.000 euro.

Denis Lynch volgde voor het thuisland op de tweede plaats. In het zadel met RMF Echo (v. Virus de Laubry) stopte hij de klok in 37,17 seconden. De Ierse springruiter en zijn 13-jarige BWP-hengst gingen zo Elizabeth Madden met Coach vooraf.

Vorige week was de Amerikaanse nog de beste amazone in Beervelde's Grote Prijs. Ditmaal sprong ze met de 9-jarige Coach (v. Con Air) naar de derde stek.

Landgenote Lauren Hough en de 13-jarige Ohlala (v. Orlando) strandde net buiten het podium op de vierde plaats terwijl voormalig Olympisch Kampioen, Steve Guerdat met zijn 10-jarige Belgische merrie, Hannah (v. Dulf van den Bisschop)  de top vijf afwerkte.

Klik hier voor de resultaten