Vincent Lambrecht oppermachtig in Grote Prijs van het Zilveren Spoor

January 14, 2018

Het Zilveren Spoor in Moorsele was goed gevuld op zaterdag avond voor de 1.40m kleine Cup Grote Prijs. Na een barrage van vijf duo’s, waar drie er de finish foutloos kruisten schreef Vincent Lambrecht de overwinning op zijn naam in het zadel van Sunday Top HDC (v. Crown Z). Het duo klokte foutloos af in 41,22 seconden en bleef zo exact één seconde voor op Kim Neirynck.

De voormalige amazone kampioene volgde op de tweede stek in het zadel van R.A.T.M. Z (v. Rash R) en bleef met een finish van 42,22 seconden net geen drie seconden voor op Axel Vandoorne in het zadel van Icuna vh Lozerhof.

Giovani Quaghebeur strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Op de rug van Icarus van de Hermitage bleef hij Gilles Nuytens met Elando CT voor.

In de 1.25m rubriek wist de Franse amazone, Céline Dufour de concurrentie achter zich te houden met Chivas Regal. Het duo wist als enige de timer onder de 59 seconden te houden. Alexis Lheureux (Oll) volgde op de tweede plaats voor Cederick Deknudt met Fantasy van de Windeweg.

Ook de 1.15m rubriek kleurde Frans. Marion Steux snelde er naar de overwinning in het zadel van Eglantine. Na een  finish in 54,98 seconden bleef Steux Paris Vandousselaere met Caramel van de Wijngaardhoeve en Dylan Ringot met Fabilona voor.

Tien centimeter lager schreef Marie Van Cauwenberghe de 1.05m overwinning op haar naam met F.D.104A ter Linden.

Klik hier voor de resultaten

Equnews /

F. Zilveren Spoor