Top tien notering voor Viktor Daem in Vilamoura

October 12, 2017

In de Young Horses competities in Vilamoura zijn er opnieuw mooie resultaten voor de Nederlandse ruiters. Bij de zesjarigen rubriek was het Sanne Thijssen die schitterde met haar Dior P Z (v. Diarado). Deze KWPN nakomeling liet een mooie foutloze 2-fasen parcours zien en kwam daarbij rond in 25.54 seconden.

Daarmee bleven ze voor op de Fransoos Guillaume Foutrier die hier met Burton de Lannay opnieuw naar de tweede plaats wist te rijden. Ditmaal deed hij dat in 26.49 seconden. Voor Anouk de Ruijter was er vervolgens een mooie derde plaats met Barnadown Ricky met wie ze een tijd noteerde van 27.04 seconden.

Voor Doron Kuipers was er nog een vijfde plaats in het zadel van Ugrant Z (v. Utrillo vd Heffinck) met wie hij eveneens foutloos rondkwam in 28.78 seconden.

Zevenjarigen

Met zijn KWPN merrie Froukjecara (v. Washington) is het echter wel Doron Kuipers die bij de 1m35 voor de zevenjarigen de rubriek op zijn naam wist te schrijven. Hij stuurde de merrie in 25.99 seconden foutloos door dit twee-fasen parcours.

De Zweed Alexander Zetterman bezette daarbij de tweede plaats met de KWPN merrie Fia Colada (v. Diarado), die werd gefokt op Stal de Sjiem van Jeroen Dubbeldam. Het tweetal kwam rond in 26.69 seconden. De Duitser Daniel Heuer en zijn Elios de l’Epinette stuurde deze Ogano Sitte nakomeling naar de derde plaats in 28.08 seconden.

Voor de stalruiter van Stal Thijssen, Viktor Daem, was er nog een zesde plaats. Met de Numero Uno zoon For President kwam hij foutloos rond in 29.49 seconden.

Klik hier voor alle resultaten