Tom Verduyn en Ellen De Swert aan zet tijdens HGVBB Stal Mivaro

Tom Verduyn en Ellen De Swert aan zet tijdens HGVBB Stal Mivaro
Opnieuw waren de regionale ruiters van de Brabantse organisatie HGVBB te gast bij Stoeterij Mivaro. Op zondag wist Tom Verduyn de concurrentie achter zich te laten in de 1.25m Grote Prijs. Slechts vijf combinaties slaagden in een dubbele foutloze omloop. Daarbij noteerde Verduyn twee klasseringen.

In het zadel van Kosmo van de 7-jarige Arko-ruin, Hof Ter Boone snelde Verduyn naar de overwinning in 42,48 seconden. De combinatie bleef zo ruim één seconde voor op Lynn d'Have met Ben De Pelsmaeker's HAziana (v. Catoki). d'Have klokte af in 43,81 seconden. Thibault Vermeulen volgde op de derde plaats.

Met onder het zadel Baccord du Abnt  (v. Colandro) kruiste Vermeulen de finish in 45,73 seconden. Net buiten het podium eiste Verduyn de vierde stek op. Samen met Clever v't Wulverhof Z werd hij opgevolgd door Mike Van Haudt met Kia Maria vd Potaarde.

Ellen De Swert regeert in eigen regio

Op zaterdag was het Ellen De Swert die de hoofdrubriek op haar naam schreef. De Swert wist met Escape ruim twee seconden voor te blijven op Anne De Doncker met Hiltoya LCS. Gert Bosmans vervolledigde het podium in deze proef rechtstreeks op tijd.

Bosmans en Arona Van De Rozendaal haalden de derde plaats. Ann Verdoodt (Kubi Carendo) en Steven Van Rossem (Ibritt van 't Epeneveld) volgden op de vierde en vijfde plaats.

De verdere winnaars

1.15 - Jelle Limbourg (Lipstick from Zellik)
1.10 - Jessica De Knop (Ice Q Van De Kat)
1.10 - Danny Van Es (Zico V)
1.05 - Jolien Parewyck (Hakuna of Roses)
1.00 - Robynn Gruwe (Dusty D'Auvray Ec)
1.00 - Anke De Breucker (Thai Roun)
0.95 - Amber Steenackers (Bessie Vh Grillehof)
0.90 - Anjolie Vanhecke (Melodie Du Centaure)

Klik hier voor alle resultaten