Tom Camerlijnck en Sarah Verhamme naar de winst bij jonge paarden WVUR

Tom Camerlijnck en Sarah Verhamme naar de winst bij jonge paarden WVUR
De jonge paarden lieten hen kunnen tonen in de New Flandria Ranch afgelopen weekend. Bij de zevenjarigen was het de Atlantic-dochter, Kat'Lee die Tom Camerlijnck de overwinning bracht. Dimitri verlinde's merrie klokte foutloos af in 35,02 seconden en nam zo slechts twee honderste van een seconde voorsprong op Mila Steen met Oceane Z (v. Ogano Sitte).

Matthias Demeulemeester noteerde de snelste omloop. Samen met Kaiser De Roulard (v. Exploit De Roulard) volgde hij op de derde plaats na één springfout in 33,69 seconden. Jan De Pauw (Kuran Van Den Doorn) en Arnaud Doem (Eddy) wisten zich ook te kwalificeren voor de barrage. Ze haalden respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

Ook bij de zesjarigen wist Tom Camerlijnck zich in de kijker te springen. Op de rug van Nalve P Z (v. Numero Uno)  klokte hij foutloos af in 34,10 seconden. Enkel Sarah Verhamme deed het beter. De West-Vlaamse loodste haar Don't Touch Me Z (v. Den Blomme Van Sappenleen Z ) fouloos rond in 33,06 seconden. Het podium werd afgewerkt door Koen GElaude met Uletta Z.

Arnaud Doem (Findlay Du Moulin a Papier) en Sander Logghe (Lancelot B) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor meer uitslagen