Todd Minikus pakt overwinning openingsrubriek. Glasgow de Muze op het podium

October 12, 2017

In Tryon is de tweede springweek van start gegaan. Gisteravond werd de tweede week gestart met een 1.40m openingsrubriek. Deze viel ten prooi van Todd Minikus met Quality Girl (v. Quidam’s Rubin). De combinatie reed een foutloze barrage in 29,72 seconden. In totaal gingen 60 combinaties van start in deze openingswedstrijd.

Voor Roberto Teran Tafur betekende en foutloze barrage in 30,21 seconden een tweede plek in de eindstand. Teran Tafur reed de twaalfjarige Brilliant du Rouet (v. Balou du Rouet).

Alberto Michigan volgde op de derde plaats met Glasgow de Muze door de finish. De Andiamo-nazaat werd gefokt door Joris de Brabander en is sinds een maand in eigendom van Ilan Ferder. De nieuwe combinatie bleek in een van hun eerste wedstrijden samen meteen succesvol en kwam in 30,67 seconden door de eindmeet.

Amber Harte met Austria 2 (v. Casall) strandde op plek vier en Andrew Kocher werd vijfde en zesde met respectievelijk Quarto Mail (v. Cardento) en Ciana (v. Rascin, fokker Musterd B.V. te Made).

Bekijk hier het resultaat