Tim Van den Broeck is het snelst in Lummen

Tim Van den Broeck is het snelst in Lummen
In Lummen hebben de weergoden het gemunt op het Belgisch Kampioenschap vna de zevenjarige paarden. Omwille van slecht weer werd de competitie dan ook gestaakt en zal ze morgen verdergaan.

In de andere piste werd wel nog de CSI1* Big tour en Medium Tour gereden. In de Big Tour op 1.30m hoogte was de overwinning voor Tim Van den Broeck. Hij bereed Javanna van de Torredreef (v. Wandor van de Mispelaere) en stopte de tijd in de barrage in 30.89 seconden.

Jan Claeys kwam op de tweede plaats te staan met Blackmail Jb (v. Berlin) in een tijd van 32.95 seconden. De top drie werd vervolledigd door de Nederlander Bart Bles met onder het zadel Pandora (v. Paulaner) in een tijd van 33.27 seconden.

Stephanie Janssens ging door de finish in 34.65 seconden met Chouchou (v. Cassini I) wat goed was voor een vierde plaats. Emma Stoker reed met Miss Moneypenny (v. Monte Bellini) en stopte de chrono in 34.68 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

In de Medium Tour was het Yenthe Schrijvers die als snelste door de finish ging met Carrera vd Kattevennen Z (v. Conterno Grande). De twee stopte de tijd in 36.55 seconden wat bijna een seconde te snel was voor Amber Goethals.

Goethals kwam in de ring met Isaura van de Meerputhoeve (v. Skippy II) en stopte de chrono in 37.23 seconden. Met 38.03 seconden op de klok kwam Caro Baerts naar de derde plaats met Hero van Heiste (v. Flipper d'Elle).

Jan Claeys kwam in deze proef ook terug in de prijzen te staan, hier reed hij met Juicy van de Ranch (v. Deister). De twee gingen in de barrage foutloos door de finish in een tijd van 38.42 seconden. Julien Denaeyer is nummer vijf in de prijzen. Hij ging over de eindmeet in 38.82 seconden met T'Black Beauty DSN Z (v. Tauber van het Kapelhof).

Klik hier voor alle resultaten.