Tim Prouvé laat concurrentie achter zich op het Sentower Park

February 20, 2018

Afgelopen weekend haalde Tim Prouvé de eindoverwinning in de Emmers Cup op het Sentower Park. Prouvé snelde naar de overwinning in de 1.40m Grand Prix met de 16-jarige Orson des Hayettes (v. Mozart des Hayettes). In totaal hielden zeven combinaties het foutloos in de barrage van de Grand Prix. Prouvé zette de snelste tijd in 42,59 seconden.

Ook Kissy Eerlings hield de timer onder de 43 seconden en volgde zo op de tweede plaats in het zadel van Treasure vh Eeropahof (v. Tsar Hero). Eerlings klokte foutloos af in 42,93 seconden en bleef zo voor op Zara Poels met onder het zadel High Five.

De top vijf werd afgewerkt door Aniek Poels met respectievelijk Quick Hamlet en Cosma Go R op een vierde en vijfde plaats.

Op vrijdag werden de hoogste hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.35m. Daarin wist Marthe Heudens de concurrentie achter zich te houden met Best-Mix Elien (v. Escuro). Heudens nam ruim één seconde voorsprong op Zara Poels met High Five. Thibault Destrebecq vervolledigde het podium in het zadel van Amandine de la Pomme.

Op zondag was het Tom Meuris die de overwinning op zijn naam schreef. In de 1.25m hoofdproef snelde Meuris naar de overwinning met I Love You. HEt duo werd opgevolgd door Jens Vandenberk met Jolly en Pony.

Klik hier voor alle resultaten