Thomas Symons en Leen Geysen laten concurrentie achter zich in Meeuwen

February 7, 2018

Afgelopen weekend verzamelden de Limburgse LRV-combinaties in Meeuwen. In de hoogste rubriek, de klasse Zwaar wist enkel Thomas Symons de barrage foutloos af te werken met Esteban van Waerde (v. Whitesnake). De combinatie bleef in 38,73 seconden voor op Matthijs Ulenaers met Greta van Erpekom (v. Chatman) onder het zadel.

Met één springfout in de ultieme barrage bleef het duo voor op Ferdy Buckinx. Buckinx haalde de barrage net niet, na één tijdsfout in de basisomloop. Op de rug van Idalgo van Vrijhern (v. Bufero van het Panishof) strandde Buckinx op de derde plaats.

Steven Kongins strandde net buiten het podium op de vierde plaats met Fidel. Carmen Moors vervolledigde de top vijf met Jennifer van de Moorkeshoeve.

Leen Geysen blijft regeren op Limburgse bodem

In de klasse M was het opnieuw Leen Geysen die van zich horen. Week na week laat de Diepenbeekse de concurrentie achter zich. Als enige foutloze in de ultieme barrage sprong ze naar de overwinning met de BWP-merrie, Hastalavista Ijzeren Lindehof (v. Cicero Z van Paemel).  Laura Paulissen volgde op de tweede plaats met Indi van het Bolderhof. Leen Geysen vervolledigde het podium met Flek van het Ijzeren Lindenhof.

Ook de klasse L viel ten prooi van Leen Geysen. Ditmaal in het zadel van Honolulu Ijzeren Lindenhof (v. Cicero Z van Paemel). Cedric Nouwen (Heros van het Hezerhof) en Elisa Deblier (Balve-B) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Klik hier voor de resultaten