Thomas Janssens de snelste in de promo HGVBB

Thomas Janssens de snelste in de promo HGVBB
Afgelopen zondag werd er op de manege de Verbrande Brug een jumping van de HGVBB verreden. Er stonden 5 pony proeven op het programma en 5 paarden proeven.

 

In de proef over een hoogte van 80cm waren het Enya Verswyvel en haar Bivanta van VV stables, in een tijd van 73.56 seconden. De 90cm-hoge proef werd gewonnen door Sophie snel en haar Chipito P&l, ze kwamen over de finish in een tijd van 28.36 seconden.

In de 1m proef van de dag waren Thomas Janssens en zijn Usa dr Z (v. Untouchable z) de snelste in een tijd van 29.09 seconden. Plaats 2 ging naar Elien Panneels en Or La Loi (v. Shogoun II), in een tijd van 31.09 seconden. Een gedeelde tweede plaats  was voor Sven Vander Meerssche met onder het zadel Joke van't Gestelhof (v.Saros van't Gestelhof). De vierde plaats ging naar Sven Beukelaars en zijn Bo Van Het Hof Ravenshout (v.Denver), hun tijd was 34.89 seconden. En plaats 5 ging naar Demy Bouchier en haar Katanga Dwerse Hagen (v. Va-vite). Zij wisten hun parcours te beëindigen in een tijd van 35.02 seconden.

Voor verdere resultaten klik hier.