Thomas Gilles wint "Equnews" op het Azelhof

Thomas Gilles wint "Equnews" op het Azelhof
Vanmiddag was het Thomas Gilles die de laatste rubriek over 1.30m op naam schreef in Lier bij het Azelhof. In het zadel bij de merrie Cuappa van Chierbergen (v. Polidiktus vd Helle) was hij sneller dan de Brits Rose Moss.

In het twee-fasen parcours over 1.30m was hij in 33.72 exact twee seconden sneller als Moss die met zijn Weston (v. Samsula) in 35.72 seconden over de eindstreep kwam. De derde plaats ging naar Pieter Kenis en zijn Jolande van t Kloosterhof (v. Leandra).

De top vijf werd eveneens compleet gemaakt door buitenlandse combinaties. Thibault  Destrebecq sprong met Ulyne Du Thot naar de vierde plaats.  Terwijl Sailub Lertratanachai vijfde werd met de merrie Vrauke W (v. Hauke).

De 1.10m rubriek op de hoofdpiste werd gewonnen door Mathias Hazebroek en Cotill (v. Cormint). De thuisruiter was in 40.19 seconden bijna twee seconden sneller als Alex Barr die met Darco Diva (v. Unbelievable Darco) op de tweede plaats eindigde. Isidoor Van Rompaey  finishte met Ester van de Elshoeve (v. Mailito De Reves) als derde.

Kijk hier voor alle resultaten.