Thomas De Cock pijlsnel op Llyda Stables

Thomas De Cock pijlsnel op Llyda Stables
Afgelopen zondag vormde de nabij-Gent-gelegen stal, Llyda stables het decor voor de Indoor LRV van de vereniging Belsele. In de hoogste klasse (Z) haalden vier combinaties de barrage, slechts twee wisten de finish foutloos te kruisen. Thomas De Cock noteerde de snelste tijd met Jolie Van 't Hof te Ruyte (v. Toulon).

Samen met de achtjarige BWP'er klokte De Cock foutloos af in 33,42 seconden. Kurt Laemont volgde op de tweede plaats met Nanett. De combinatie stopte de timer op 40,71 seconden.

Iets sneller maar met één springfout volgde Bart Temmerman (Fiana) op de derde plaats in 38,65 seconden. De ruiter haalde ook de vierde plaats op de rug van Jalisco van het Eusselshof.

In de klasse M haalden noteerden vier combinaties een dubbele foutloze omloop. Wouter Oelbrandt hield de concurrentie achter zich met onder het zadel Karesse. De combinatie uit Waasmunster ging zo Evelien De Poorter met Elite Fravanca voor. Verder hielden Romec Van Driessche (Lydi vd Bisschop) en Ivan van Hove (Kasjmir van de Dielaerthoeve) het foutloos, goed voor een respectievelijke derde en vierde plaats.

In de klasse L wist Ivo Van Gucht de concurrentie achter zich te houdenn met Merea van de Elshoeve onder het zadel.

Klik hier voor de resultaten