Think Twice 111 Z wint de troosting bij de 6-jarigen

Think Twice 111 Z wint de troosting bij de 6-jarigen
Vanmiddag kennen we de eerste Belgische kampioenen in Gesves bij de jonge paarden. Dan staat de finale bij de 4-jarigen op het programma. Deze ochtend kwamen de 6-jarigen aan bod om hun troosting af te werken.
Die troosting werd gewonnen door Star Horses ruiter Thierry Goffinet met de schimmel merrie Think Twice 111 Z (Toulon x Cassini I). Door een springfout in de tweede ronde deze week haalde zij de finale net niet.
Vorige maand won het duo ook al twee keer op de internationale concours van Vichy. Een maand eerder waren zij ook al de beste in Bonheiden.

Marjan De Wachter en Darcotique v't Meulenhof (v. Marius Claudius) waren goed voor de 2e plaats. Darcotique won dit jaar de STX Cyclus maar kon zich uiteindelijk niet plaatsen voor de finale in Gesves. De eerste dag kregen zij 8 strafpunten aangerekend en in de tweede omloop werden er 5 strafpunten genoteerd.

Boris Mauroy en Dali de Vy eindigden op de 3e plaats. Robinson Maupiler (Jeckle) en Yves Vanderhasselt (Ecarla T) vervolledigden de top 5.