Thierry Lambert eerste in kwalificatiewedstrijd kleine GP op Het Zilveren Spoor

Thierry Lambert eerste in kwalificatiewedstrijd kleine GP op Het Zilveren Spoor
In de regionale wedstrijd van Het Zilveren Spoor stond er vrijdag een kwalificatie rubriek voor de 1m30 kleine Grote Prijs op het programma. Daar ging de winst naar Thierry Lambert in het zadel van Milou die hij in 31.55 seconden naar de eerste plaats wist te sturen. Daarmee bleef hij voor op Jose Thiry die hier samen met zijn Coco Chanel (v. Calido I) de tweede plaats voor zijn rekening wist te nemen met een tijd van 32.76 seconden. Het was vervolgens Koen Vereecke die zich met Ugo Manciais (v. Kashmir van Schuttershof) als derde op het podium wist te rijden. In een tijd van 33.09 seconden kwam het tweetal door de finish.

Vincent Lambrecht noteerde met For Passion nog een vierde plaats, gevolgd door een vijfde plaats van Julia Pouille met Fleur.

1m20

In de 1m20 rubriek was het Joy Demuynck die niet alleen de eerste plaats, maar ook de tweede plaats voor rekening wist te nemen. Een eerste plaats was er met Armageddon (v.Armageddon vh Leeuwerikenhof) in 32.63 seconden, terwijl ze de tweede plaats op naam schreef met Boston (v. Panama Tame). De Franse Barbara Gillot noteerde met Queen nog een derde plaats in 33.52 seconden.

1m10

Een Franse overwinning was er in het 1m10 voor Pascal le Comte met Creme de Quir die hier in 33.06 seconden de snelste tijd op naam wist te schrijven. Hij bleef daarbij voor op Julie Pouille met Cocaine die als tweede eindigde met 35.47 seconden, gevolgd door Pauline de Colo met Ultrar'oz Magenta die met 37.59 seconden op de derde plaats eindigde.

1m00

De 1m rubriek werd gewonnen door Sébestaien Berlemont die met Cupidon een tijd neer wist te zetten van 41.30 seconden.

Klik hier voor alle resultaten