Thierry Goffinet springt op het podium in oosten van Frankrijk

Thierry Goffinet springt op het podium in oosten van Frankrijk
In het oosten van Frankrijk in Bourg en Besse was er in het 1.50m in de viersterren competitie een mooie derde plaats voor Thierry Goffinet en zijn Arthuur JH Z (v. Andiamo). De combinatie wist naar een tijd te rijden van 64.86 seconden.

Hierbij moesten ze de Fransozen voor laten gaan. Zo ging de overwinning naar Edward Levy en zijn Starlette de la Roque (v. Jumpy des Fontaines) met wie hij rondkwam in 63.64 seconden. Terwijl zijn landgenoot Jerome Hurel naar de tweede plaats wist te rijden met zijn Urano (v. Baloubet du Rouet) met wie hij hier een tijd noteerde van 63.96 seconden.

Pius Schwizer zagen we in het zadel van Cortney Cox (v. Carlo) naar een vierde plaats rijden in 66.24 seconden.

Bij de finale van de zevenjarigen was er ook nog een zevende plaats voor Gudrun Patteet en haar Sea Coast Kira van het Bokkenh (v. Emerald van het Ruytershof) met wie ze hier rondkwam in 37.42 seconden. De winst in deze rubriek ging naar Alexandre Fontanelle en zijn Queensland Z (v. Quaprice) met wie hij hier naar een tijd reed van 35.34 seconden. Hij bleef daarbij voor op Steve Guerdat en zijn Arcange de L'Arc (v. Nabab de Reve) die in 35.37 seconden rondkwamen. Terwijl de Ier Anthony Condon naar een derde plaats reed met Friso.