Thierry Goffinet rijdt zich dubbel in de schijnwerpers in Vilamoura

Thierry Goffinet rijdt zich dubbel in de schijnwerpers in Vilamoura
In het Portugese Vilamoura is het tot tweemaal toe Thierry Goffinet die zich in de schijnwerpers weet te rijden. In de Atlantic Tour wist hij vandaag de winst achter zijn naam te noteren in de driesterren 1.40m rubriek. Hij deed dit samen met zijn BWP merrie Idole 111 (v. Darco) met wie hij een tijd wist te noteren van 56.58 seconden.

Hij bleef voor op de Fransman Julien Gonin die hier met zijn KWPN-er Well Done (v. VDL Sheraton) naar een tweede plaats weet te rijden in 57.78 seconden. Zijn landgenoot Thibault Pomares weet zich vervolgens als derde te plaatsen met Velvote des Aulbiers (v. Jaguar Mail) in 64.47 seconden. Voor Celine Schoonbroodt- De Azevedo was er nog een vierde plaats samen met de Indoctro zoon Bergkamp met wie ze een tijd noteerde van 64.94 seconden.

Ook op de 1.10m jdm. was er nog een mooie tweede plaats voor Thierry Goffinet die ditmaal zijn vijfjarige Mister Darsino HR onder het zadel had. Zij noteerden een tijd van 71.10 seconden, waarmee ze enkel de Britse Vanessa Jobson-Scott voor zich moesten dulden. Zei wist de winst op haar naam te schrijven met de KWPN merrie Follyfoot Arkadia (v. Arko III) met een tijd van 67.91 seconden. Als derde eindigde de Portugees Duerte Seabra met Flora do Conde in een tijd van 71.49 seconden.

De winst bij de 1 sterren rubriek voor de Young Horses vijfjarigen bleef in handen van de Spanjaard Mariano Martinez Bastida die hier met de KWPN-er History naar een tijd weet te rijden van 53.82 seconden. Hij bleef voor op de Ierse tracy Walshe met haar Fernhill Lukcy One (v. Olympic Lux) die hier rondkwam in 54.29 seconden.

Klik hier voor alle resultaten