Thibaut Spiers wint Kleine GP Hof Ter Couter

Thibaut Spiers wint Kleine GP Hof Ter Couter
In Hof Ter Couter heeft er vorig weekend een jumping van de HROV plaatsgevonden, er stond een pony kampioenschap op het programma maar ook een aantal nevenproeven.

De 80cm proef voor pony's werd gewonnen door Aline Braet met haar pony Orchid's Boyan, ze bereikten de finish in een tijd van 29.49 seconden.

De 90cm pony proef werd opnieuw gewonnen door Aline Braet en opnieuw Orchid's Boyan, ditmaal bedroeg hun tijd 29.83 seconden.

De paardenproef over een hoogte van 1m werd gewonnen door Frederik Wuytack en zijn Halloween de Tiji (v. Diamant de Semily), ze bereikten de finish in een tijd van 31.14 seconden. De 1.10m proef werd gewonnen door Evie Van Laecke en haar Goldlight C (v. Winningmood), hun tijd bedroeg 32.58 seconden.

Het 1.10m de laatste dag werd gewonnen door Cedric Maere en zijn Giotto Ter Poelberg (v. Wandor van de Mispelaere), hun chrono tikte af bij een tijd van 31.82 seconden.

De winst in de kleine grote prijs over een hoogte van 1.20m ging naar Thibaut Spiers en zijn Qatar Z, ze bereikten de finish in een snelle tijd van 42.1 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.