Thibault en Anthony Philippaerts in de prijzen tijdens de Costa del Sol Tour

February 17, 2017

De jeugdige Thibault Philippaerts blijft het goed in doen op de Costa Del Sol Tour in Portugal. In de 1.40m Premium Tour sprong de Zweedse Antonia Andersson met de 8-jarige Non Stop (Nintender) naar de overwinning. Andersson loodste Renate Brossing’s viervoeter foutloos rond in 63,77 seconden. Hierdoor nam ze een voorsprong van ruim vier seconden op Scarlet Charles.

De Britse volgde op de tweede plaats in het zadel van Sacree du Rouet. Het duo kruiste de eindmeet foutloos in 68,05 seconden. Tobias Meyer volgde daarbij op de derde en vierde plaats.

Samen met Izmir van de Baeyenne (Kashmir van Schuttershof) strandde Meyer op de derde plaats en volgde zichzelf op op de rug van Over the Top 7 (Numero Uno).

Thibault Philippaerts vervolledigde de top vijf. Philippaerts hield het hout in de lepels met onder het zadel D-Cancarra A.C. (Contefino).

In de 1.30m Premium Tour haalde broer Anthony Philippaerts nog een prijsje binnen. Samen met Cerlino Von Hof CH reed hij een foutloze omloop in 33,67 seconden, goed voor een volgprijs en elfde plaats. De overwinning in deze proef was er voor Ierland’s Richard Howley met Culandro (Silverstone). De combinatie klokte foutloos af in 28,33 seconden.

Frankrijk’s Jules Orsolini volgde op de tweede plaats met Tequila D’Epte (Quaprice). Het podium werd afgewerkt door Anna Power (Fix Date, v. Hamlet).

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN