Sven Van Dyck, Bart Clarys en Chloe Vranken in de spotlights in Bonheiden

Sven Van Dyck, Bart Clarys en Chloe Vranken in de spotlights in Bonheiden
In Bonheiden sprong Chloe Vranken zojuist als beste Belgische naar het podium. In het zadel van Urfee des Luthiers (v. Heartbreaker). Tal Milstein STables' amazone finishte haar 1.40m proef foutloos in 31,66 seconden. Enkel twee buitenlandse duo's deden het beter.

James Paterson-Robinson sprong naar de overwinning met Corneel. Na een foutloze omloop in 29,58 seconden nam het duo de voorsprong op Groot-Brittannië's Lauren Edwards met Ella Sandra onder het zadel.

De top vijf werd afgewerkt door Julio Arias (Ninkie de Vy Z) en Michael Hughes (Icarus) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. België's Fabrice Galdini wist zich nog binnen de top tien te klasseren met Jealousy op de negende plaats.

In de 1.35m ochtendrubriek kleurde het podium bijna volledig Belgisch. Sven Van Dyck sprong zonder probleem naar de winst met Vici R (v. Darco). Van Dyck stopte de klok in 65,48 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op Bart Clarys. Clarys sprong gisteren al naar de winst en voegde vandaag een tweede plaats toe met Katinka vh Blondveld (v. Contact van de Heffinck).

De combinatie klokte foutloos af in 67,76 seconden en werd opgevolgd door Rose Moss met Caliva.

Klik hier voor de resultaten