Stijn Claessens en Rik Van Lent scoren in de Paddock in Waasmunster

Stijn Claessens en Rik Van Lent scoren in de Paddock in Waasmunster
Op zondag moesten we voor de HROV wedstrijd afzakken naar Waasmunster. Hier werd in de Paddock voor zowel ponies als paarden een wedstrijd georganiseerd waar toch wel wat supporters en ruiters op afkwamen.

In de hoogste rubriek van het weekend, de 1m10 rubriek, was het Stijn Slaessens die met Final Touch vh Kouterhof in de prijzen viel. Hij reed er namelijk naar de overwinning in een tijd van 31,4 seconden.

Slechts 0,59 seconden kwam Benjamin Verberckmoes achter met zijn Kiana De Muze. Dankzij zijn tijd van 31,99 seconden en dubbel foutloze omloop behaald Benjamin hier een mooie tweede plaats mee.

Lies Neyrinck en Ilana van't Rozenhof maakten de barrage spannend genoeg want zij zit op een tiende van een seconde verschil met de nummers 2 en 4. Met haar tijd van 32,1 seconden bezet ze dus de derde plaats en moest Vincent De Vlieger met een tijd van 32,25 seconden zijn podiumplaats afstaan. Met Flying Picasso behaalde hij een mooie vierde plaats.

De top 5 vullen we aan met opnieuw Stijn Claessens, dit maal met Drum van de Bochten.

Bij de hoogste reeks van de ponies over een hoogte van 1m was het Rik Van Lent die als enige foutloos wist te blijven.  Daarnaast hij hij ook nog eens een bijzonder snelle tijd van 31,29 seconden waarmee de overwinning met Starinagh Thunder op zak was.

Manon De Corte en Amber Eclipse (4 starfpunten in barrage) en Sallie Vervliet met Gwinny (4 strafpunten in basisomloop) vervolledigden de top 3.

Resultaten vind je hier