Steven Verwaeren en Ester Schelfout on top tijdens Indoor Jochri

December 5, 2017

Afgelopen zondag hield Steven Verwaeren de concurrentie op een veilige afstand in de 1.25m hoofdrubriek van de Indoor Jumping Jochri. In totaal reden acht combinaties twee foutloze omlopen.

Steven Verwaeren en de zesjarige Lavendel van ‘t Zand (v. Deauville van T&L) haalden de eindmeet foutloos in 24,30 seconden. Het duo bleef zo ruim één seconde voor op Tom Bonny met onder het zadel de Chin Chin-zoon, Hocus Pocus van de Lucashoeve. Bonny stopte de klok foutloos in 25,51 seconden.

Frederik Dekens volgde op de derde plaats met Inaki. Het duo bleef zo voor op Mathieu van der Kelen met Jamiro Overnel Z. Mike Van Haudt vervolledigde de top vijf in het zadel van Kia Maria van de Potaarde.

Op zaterdag haalde Ester Schelfout de overwinning in de hoofdrubriek. De hindernissen op Bamako werden gebouwd over een hoogte van 1.20m. In het zadel van Lalick (v. Freestyle) klokte ze foutloos af in 65,25 seconden. In totaal haalden drie combinaties de eindmeet zonder het hout aan te raken. Schelfout bleef daarbij ongeveer vijf seconden voor op Sara Vranckaert met Jedelweiss van Essende (v. Dryden). Het duo stopte de klok op 70,50 seconden. Dieux Hugues vervolledigde het podium met Lolita onder het zadel.

Andere winnaars:

1.15m: Tim Coppens – Fleur van ‘t Grilhof
1.10m: FRancois Latour – Bamboo
1.05m: Rania Ghailani – Weonie
1.00m: Sigi Joinneau – Evita de Lacour Lietbeka
0.95m: Rik Nauta – Mr Rojo
0.90m: Laura Verbruggen – Garoux des Wagnes
0.80m: Aurelie Destrijcker – Dolce
0.80m: Kelly Wolfs – Divine Comedy Z