Steven Vermeir en Jelle Limbourg on top tijdens Indoor Jochri

January 10, 2018

Het nieuwe jaar werd vorig weekend fantastisch ingezet tijdens de Indoor Jochri. In Zellik verzamelden opnieuw heel wat combinaties zich voor de populaire indoor reeksen. Op zondag domineerde Steven Vermeir de 1.25m hoofdrubriek. Slechts twee combinaties werkten de tweede fase zonder fouten af.

Vermeir snelde daarbij naar de overwinning met Jazz onder het zadel in 23,91 seconden. Vermeir wist zo ruim vijf seconden voor te blijven op Victoria Godimus met Vivaldi D (v. Hold Up Premier). De snelste tijd werd genoteerd door lokale springruiter, Jonas Meersman in het zadel van Glinster (v. Bentley vd Heffinck). Meersman kruiste de finish in 23,80 seconden maar noteerde daarbij één springfout.

Dagmar Veldeman (Malongo de Regor) en Victoria Godimus (Un Prince Derick) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Op zaterdag werden de hoogste hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.20m, daarin wist Jelle Limbourg de concurrentie achter zich te houden. Samen met Dreamer bleef Limbourg voor op Nicolas Limpens met Weluciena. Limbourg vervolledigde vervolgens het podium met onder het zadel Luna. In totaal hielden vijf combinaties het foutloos in deze rubriek.

Klik hier voor de uitslagen