Steven Van Meersche springt naar de overwinning in Lier

October 8, 2017

Terwijl de internationale toppers aan de start komen in Moorsele en Opglabbeek springen de nationale springruiters gretig op het Azelhof in Lier. Op zaterdag werd de Silver League 1.25m rubriek zonder twijfel gewonnen door Steven Van Meersche met de 11-jarige Wandor van de mispelaere-ruin, Galantis L. De combinatie kruiste de finish foutloos in 57,91 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op Celine Nicaise met haar eigen KWPN’er  Arisma De Bellignies (v. Diamant De Semilly ).

De amazone stopte de tijd op 59,96 seconden, een fractie sneller als Antwerpenaar, Nico Van der Plaetsen met Effect Van Den Bisschop (v. Clinton).

De top vijf werd afgewerkt door Bart Anthonissen (Kingstar) op vier en Marnick Spits met Carlina DH op vijf.

In de 1.15m rubriek sprong Liselotte Peeters naar de overwinning op de rug van de sBs’er Unique van het Gravenhof (v. Winner E ). De combinatie wist als enige onder de 30 seconden te finishen. Marnick Spits (Irkando Bliksem) volgde op de tweede plaats voor Marthe Van Gorp met Lajolie 3.

Ina Meylaerts (Capitana G Z) en Paul Scheirs (Manon Van Duitschoolhof) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten