Steven Konings en zusjes Geysen onverslaanbaar in Tessenderlo

Steven Konings en zusjes Geysen onverslaanbaar in Tessenderlo
Vorige zondag wist slechts één duo de barrage foutloos af te werken in de klasse Zwaar tijdens het tornooi in Tessenderlo. Van de vijf barrage combinaties aan de start plaatste het duo nog de snelste tijd ook.  Steven Konings sprong zo naar de overwinning met Fidel (v. Nonstop). Het duo klokte foutloos af in  38,42 seconden en bleef zo Luc Geerts met Kabisto (v. Ogano Sitte) en Frederik Goedhuys met Dalton van de Dwerse Hagen (v. Cento Lano) voor.

Beide combinaties tikten één balk uit de lepels. De top vijf werd verder afgewerkt door Jeroen Schepers met Kiena van Berimar en Lieze Maesen met Kanermie van het Weyenshof.

Daar zijn de zusjes Geysen weer ... 

In de klasse M haalden zes duo's de finish van de barrage foutloos. Net als de week ervoor wist Griet Geysen daarbij de snelste tijd te presteren. De Diepenbeekse amazone haalde zo de winst in huis met de 10-jarige Hanky Panky Ijzeren Lindenhof (v. Balthazar van de Roshoeve). Na een foutloze omloop in 30,41 seconden bleef de combinatie Bram Brans met Ieveron voor.

Brans stopte de timer in 32,08 seconden. Danny Loos en B. Inimini Z volgde op de derde plaats. Kelly Vanhoudt strandde met Toledo net buiten het podium op de vierde stek. De combinatie haalde de finish in 32,79 seconden. Ferdy Buckinx (Grimaldi de la Cour)  vervolledigde vervolgens de top vijf.

Ook in de klasse L waren de zusjes Geysen niet weg te denken van het podium. Leen GEysen en Lukito vh Ijzeren Lindenhof gingen Griet Geysen met Let's Go vh Ijzeren Lindenhof voor. Pauline Geerts en Dizinda werkte het podium af.

Het eerste deel van de klasse L werd gewonnen door Maite Van Heeswijk met Wipper P.

Klik hier voor alle resultaten