Sterke Louis Strubbe tijdens WVRF Stal Bocage

Tijdens de regionale wedstrijd te stal Bocage in  Oeselgem was het Louis Strubbe die als snelste de finish bereikte in de 1.10m rubriek. Met onder het zadel Contiga zette deze combinatie  in 34.63 seconden een sterke omloop neer.

Jonas Vanhollebeke volgde op de 2e plaats met Casper, zij finishten in 36.37 seconden. De derde plaats ging naar Emma Strubbe en Baleirina in 38.88 seconden.  Maxim Cruydt volgde op vier met Iris Gamay Deleersnijder, zij finishten in 35.73 seconden maar 4 strafpunten in de 2e fase hielden hen van de tweede plaats. De top vijf werd vervolledigd door Ruben Baekelandt en Canadian Touch Z.

Maxim Cruydt kwam ook aan de start in de 1.00m met Iris Gamay Deleersnijder. Ook hier zette deze combinatie een snelle omloop neer maar wisten ditmaal wel foutloos te blijven wat resulteerde in de overwinning. De tweede plaats ging  naar Sophie Vanhoutte ( Diaz van T Hoveke).  Yentl Declercq sloot het podium in deze rubriek af met Este, ook met haar paard Kita Z wist ze foutloos te blijven en klasseerde ze zich op een vijfde plaats. Ook Maxim Cruydt klasseerde zich met 2 paarden in de top 5. Met Gatina Mury-Marias Z was er een mooi vierde plaats voor hen weggelegd.

Klik hier voor de resultaten