Sofie Janssens spurt naar de overwinning in Merksplas

January 31, 2018

In Merksplas was er afgelopen zondag een enorme opkomst van regionale springruiters voor de LRV Indoor Beerse. In de klasse Zwaar wisten drie combinaties de eindmeet van de proef  progressief foutloos te kruisen. Sofie Janssens noteerde de snelste chrono in het zadel van Anybody  (v. Concorde). Janssens klokte foutloos af in 50,36 seconden en bleef zo ruim drie seconden voor op Bart Goetschalckx met Kyrielle vd Esberg.

De 8-jarige Muscaris d’Ariel-dochter  is nog steeds in eigendom van fokker/eigenaar Jan Hillen. De combinatie stopte de klok op 53,90 seconden en bleef zo voor op Luc Nuyens met Garry van de Pertjeshoeve.

Carlijn Haagen (Gandur) en Dennis Van den Heuvel (Gigant) vervolledigden de top vijf met een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de klasse M hield Jef Bols de concurrentie achter zich. Samen met Whisper v’t Etsenhof bbleef hij Dennis Van den Heuvel met Larinka van ‘t Lusthof en Charlotte BAeken met Golden-Action vd Vijheide voor.

In de klasse L schreef Raf Kooremans de overwinning op zijn naam. In het zadel van Caramello Z werd hij er opgevolgd door Janne Paridaans met Frivolle van het Eelshof en Tom Mertens met Larissa van het Eelshof.

Klik hier voor de resultaten