Snelheidsduivel Seppe Wouters domineert Pony-Derby's in Sentower Park

Snelheidsduivel Seppe Wouters domineert Pony-Derby's in Sentower Park
Sentower Park staat vandaag volledig in het teken van de indoor-derby's. Deze ochtend was het aan de pony-ruiters om de piste te betreden en alles op alles te zetten om de laatste indoorwedstrijd van het seizoen te winnen.

De eerste proef was de 90cm rubriek. Hierin werd er enorm hard gereden, maar uiteindelijk was het toch de jonge snelheidsduivel Seppe Wouters die aan het langste eind trok. Hij reed zijn pony Parlino in 97,62 seconden naar de finish en maakte hierbij geen enkele fout. De tweede plaats ging naar Caitlin Teunissen. Ook zij deed het met Mosstown foutloos, maar haar tijd van 98,47 seconden bleek net niet snel genoeg voor de overwinning. Seppe Wouters nam naast de eerste ook de derde plaats voor zijn rekening. Hij zadelde ditmaal Lina en sprong een foutloze derby in 105,47 seconden.

Romy IJbema en Nairobi vh Verbrandgoed eindigden op de vierde plaats.

In de 1,00m-1,10m rubriek ging de overwinning naar Thimo Stegen. Hij sprong een snelle foutloze ronde met zijn Mieke en kwam na 95,42 seconden over de finish. De snelste tijd kwam van opnieuw van Seppe Wouters die ditmaal Inneke gezadeld had. Een spijtige fout resulteerde echter in vier strafseconden. Hierdoor kreeg Wouters een totaal van 99,52 seconden achter zijn naam genoteerd. Silke Janssens en Libelle vd Vondelhoeve vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten