Silke Leten en Ellen Van Massenhove nemen geslaagde pony start voor 2018

January 9, 2018

Gisteren organiseerde de LRV West-Vlaanderen zijn eerste regionale pony wedstrijd van het jaar. Club Anzegem ontving de verschillende pony combinaties in de Gaverranch in Harelbeke.

De hoogste klasse DM kwam op naam te staan van Silke Leten met onder het zadel Dancing Happiness. De combinatie noteerde een dubbele foutloze omloop en klokte af in 22,96 seconden. Emma Hendryks volgde op de tweede plaats met bijna zes seconden verschil. Op de rug van Frankinos Toffee Boy bleef het duo Ellen Van Massenhove met Poulabrandy Queen voor.

In de klasse DL hield Ellen Van Massenhove de concurrentie achter zich. Samen met Oki Doki noteerde ze de snelste chrono van 24,37 seconden. Arne Descheemaeker volgde op de tweede plaats met Katinka en bleef zo Alexy Callewaert met Patie des Prets voor.

Julie Opsommer regeerde dan weer de klasse CM. Op de rug van Miss P werd ze opgevolgd door Lore Choonbaert met Noblesse. Auke Dupont en Jade schreven de klasse CL op haar naam.

De klasse BL viel ten prooi van Edouard Noppe. Met onder het zadel Kasanova bleef Noppe nipt voor op Julie Van Hollebeke met Mini Hoops. Het podium werd afgewerkt door opnieuw Julie, ditmaal met Floreander.