Seppe Wouters regeert ponycriterium in Opglabbeek

January 29, 2018

Het voorbije weekend verzamelden de pony-ruiters op het Sentower Park in Opglabbeek. De indoor pistes werden omgevormd tot een pony paradijs waarbij de hoogste hindernissen op 1.20m hoogte werden gebouwd.

In deze hoofdrubriek hielden drie combinaties het hout in de lepels. Snelste foutloze duo was Seppe Wouters met Kristal Sparkle (v. Ponyhoeve Bright Sparkle ). De ponyruiter uit Kuringen klokte foutloos af in 31,12 seconden en bleef zo net geen twee seconden voor op Laura Raemdock in het zadel van Navayo. Aaron Tijskens vervolledigde het podium met Superbre de Laloena.

Beiden met één springfout in één van de twee omlopen volgden Amber Frederick (Easter BB) en Seppe Wouters (Erica) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Seppe Wouters heer en meester

Ook in de 1.10m proef was Seppe Wouters de concurrentie ruim voor. Wouters snelde naar de overwinning met onder het zadel zijn vertrouwde Erica. Als enige wist Wouters de chrono onder de 29 seconden te houden. Na een finish in 31,57 seconden volgde Laura Raemdonck op de tweede plaats met Navayo. Rania Dindane vervolledigde ditmaal het podium. Samen met Lizi van de Bochten ging ze Pauline Van Dyck (Orchid’s Azalea) en Charlotte Frederick (Orchid’s Colyne) vooraf.

Ook de 1.00m rubriek kwam op naam te staan van Seppe Wouters. Samen met Cara bleef hij in deze proef voor op Mona Vergnanini (Delma Du Coin) en Arne De Kempeneer (Joly’s Dusty).

Klik hier voor de resultaten