Seppe Wouters regeert bij Gouden Laars pony's

Seppe Wouters regeert bij Gouden Laars pony's
De Gouden Laars bestaat 45 jaar en miste zijn start van het nieuwe seizoen niet. Bij de pony-ruiters haalde Seppe Wouters de overwinning. De Limbburgse (lokale) pony-held sprong naar de overwinning in de 1.20m hoofdrubriek. Samen met Kristal Sparkle Van Begeveld  (v. Ponyhoeve Bright Sparkle) wist Wouters als enige het parcours foutloos af te werken.

Yentl Desmare noteerde de snelste chrono in het zadel van Snippeling Tristan. De combinatie klokte foutloos af in 65,41 seconden, bijna tien seconden sneller als Seppe Wouters, maar dat met één springfout op het scorebord. Het podium werd afgewerkt door Jules Van Hoydonck met Orchid's Cenda.

Ook in de 1.10m rubriek sprong Seppe Wouters naar de winst. Ditmaal zadelde hij Cara D.J. (v. Kantje's Armando ). Als enige wist het duo onder de timer van 40 seconden te blijven. Marie Julie Jonck volgde op de tweede plaat met één seconde verschil met Nairobi vh Verbrandgoed. Tess Olaerts werkte het podium af met Nico.

In de 1.00m proef voor pony's wist Janne Ostyn de overwinning op haar naam te schrijven. Samen met Kastaar nam ze ruim drie seconden voorsprong op Amelie Rigo met Babbou du Noly. Dries Vranken werkte het podium af met Orchid's Nina.

Rik Nauta startte zijn seizoen dan weer super sterk in de rubriek 90cm. Samen met Mr. Rojo snelde hij er naar een nipte overwinning. In de 80cm was het Lotte Vanstraelen die de winst greep met King's Dandy.

Klik hier voor de uitslagen